La CUP dóna un nou impuls a la campanya “No marxis sense hora, hi tens tot el dret”

Un vídeo i nou material de la campanya “No marxis sense hora, hi tens tot el dret” van aparèixer ahir a la tarda a la xarxa. Centrada en les llargues llistes d’espera de la sanitat pública en benefici de la privada, al vídeo hi surt el cas de Joan Segú, veí de Riudoms i el Grup de Treball de Sanitat de Tarragona. Tracta casos flagrants de triples llistes d’espera, com a l’Hospital Sant Joan de Reus en què hi ha llista de més d’un any per als usuaris i usuàries de la sanitat pública, llista d’un mes i poc per a clients de mútues, i llista d’un mes o menys per a pacients que paguin de la seva butxaca l’operació. El vídeo el presenta el tarragoní Oriol Grau i dóna veu a Teo Mayayo, del Grup de Treball, així com altres grups d’arreu de Catalunya. Tota la informació la podeu trobar al web de grup de treball de sanitat de la CUP.