Taller de Lletres amb Josep Pedrals, al Casal Despertaferro

15 febrer 2014
10:00

Carrutxa, amb la col·laboració del Casal Despertaferro, organitza el proper dissabte 15 de febrer, a partir de les 10 del matí, un taller de lletres per fomentar la pràctica de la poesia popular, amb l’objectiu de crear alguna composició per al proper Carnaval i adreçat també a membres de colles de festa o de balls que fan versots.

El taller anirà a càrrec de Josep Pedrals poeta i recitador, nascut a Barcelona l’any 1979. Des de 1997 es dedica a dur la poesia als escenaris i ha actuat arreu dels Països Catalans i per Europa, Àsia i Amèrica, en tot tipus de festivals i cicles. Ha estat premiat en diversos concursos de recitació, entre els quals l’internacional d’Osaka (2009). Ha treballat en la poesia per a infants i adults (per als serveis educatius de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació LaCaixa, Fundació ONCE…). Actualment lidera el grup de pop irònic Els Nens Eutròfics, escrivint les cançons, cantant i tocant el clarinet. El juny de 2013, fou guardonat amb el premi Lletra d’Or al millor llibre publicat en català l’any anterior per El romanço d’Anna Tirant.

L’activitat començarà a les 10 del matí amb una breu introducció, a càrrec de Salvador Palomar, sobre el costum d’interpretar cançons burlesques per carnaval i tot seguit començara el taller. Per a més informació i inscripcions podeu escriure a correu@carrutxa.cat