Es presenta l’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana

13 febrer 2014
18:00

L’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana de la URV ha organitzat l’acte de presentació en el qual explicaran els seus objectius i projectes. A més, es projectarà el documental “Són bojos, aquests catalans!?” i hi haurà un espai de debat. Serà el proper dijous 13 de febrer a les sis de la tarda a l’aula 310 del Campus Catalanya.

Un reportatge sobre la situació de la llengua

El punt de partida del documental és el viatge d’Alina Moser, que fa poc es va instal·lar Catalunya i que va decidir voltar amb furgoneta per conèixer de primera mà el país on havia decidit viure i la situació de la seva llengua. Zeba Produccions ha viatjat amb l’Alina per Catalunya, Andorra, la Franja de Ponent i Catalunya Nord i el resultat ha estat el documental, que s’ha finançat per mitjà d’una campanya de micromecenatge.

El documental s’ha projectat a diversos punts del territori català i també es pot veure per internet. Després de l’èxit d’aquest projecte, els productors van realitzar la segona part: Què ens passa, Valencians?, amb el mateix objectiu de resoldre interrogants, aquesta vegada, però, sobre la situació de la llengua catalana al País Valencià.