Continua la gestació d’un Casal Popular a Cambrils

14 febrer 2014
18:00

A Cambrils un seguit de col·lectius i persones a títol individual s’han agrupat amb la intenció d’impulsar un Casal Popular autogestionat i autònom al poble. El Casal Popular és un projecte comú d’acció social i cultural, que vol reflectir l’activitat que s’està duent a terme a Cambrils i que té com a objectiu aplegar persones compromeses amb el municipi.

La reivindicació de la cultura popular catalana i la defensa dels interessos de les cambrilenques seran els seus principals eixos de treball. Davant de les polítiques d’austeritat i la venda d’espais del patrimoni cultural i públic per beneficiar els interessos econòmics d’uns pocs, el Casal serà una veu crítica que treballarà per conscienciar la població i per socialitzar els debats al voltant del model de ciutat.

De moment, el projecte s’està gestant i amb el manifest fan una crida a la partipació de la ciutadania cambrilenca en la construcció del Casal Popular. Tal com indiquen al manifest, la propera serà el divendres 14 de febrer a les 18:00 i el punt de trobada és davant l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Passeig Albert n.0.