Tertúlia sobre els 20 anys d’alçament zapatista a la Turba

8 febrer 2014
12:00

Aquest dissabte dia 8 de febrer el Casal Popular La Turba acollirà una tertúlia sobre la situació a Chiapas (Mèxic), on persones provinents de tot el país parlaran de la seva experiència i convivència amb la revolució zapatista de l’EZLN (Exèrcit Zapatista d’Alliberament Nacional). La jornada, emmarcada en el cicle d’activitats pel vintè aniversari de l’alçament zapatista, començarà a les 12h amb la rebuda dels participants i un vermut. A dos quarts d’una començarà el debat-tertúlia i a dos quarts de tres hi haurà un dinar mexicà.

Les activitats del Casal són obertes a tothom qui vulgui però millor confirmar l’assistència al dinar a info@laturba.cat La Turba convida a les persones que hagin anat algun cop a Chiapas a explicar la seva experiència o a participar en aquesta trobada, que se celebrarà a la seu del Casal, C/Nou 12.

Exposició de fotos sobre les comunitats zapatistes

El bar del Casal acollirà a partir d’aquest divendres una exposició de fotografies sobre les comunitats zapatistes. Les fotografies són obra del vallenc Francesc Parés i mostren la vida quotidiana i política de les comunitats, amb imatges de combatents de l’EZLN i del Subcomandante Marcos, entre d’altres. Les fotografies hi estaran exposades fins al març.