Solidaritat des de Tarragona per la llibertat de Fèlix

Una trentena de persones s’han concentrat aquest vespre a Tarragona per donar suport al detingut i en presó preventiva arran de l’operació policial al Centre Social Okupat Can Vies, de Sants. S’ha recordat que el motiu de la detenció, la militància antifeixista de les sis persones, cinc d’elles en llibertat amb càrrecs, és també motiu de solidaritat arreu. Mentre a Tarragona el passat 12 d’octubre l’Església més reaccionària visitava la ciutat per beatificar els seus màrtirs de la Guerra Civil, Barcelona era espai de gaudi per als feixistes d’España en Marcha, el Casal Tramuntana, PxC i altres grupuscles. Aquell dia, a banda de les seves nombroses manifestacions, vuit neonazis van rebre i, arran d’aquest fet, la mateixa jutgessa que va permetre la presència d’una cinquantena de falangistes el 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt va ordenar la detenció i potseriorment l’empresonament provisional sense fiança d’aquest darrer. Podeu llegir més a fons sobre el cas a la Directa.