Convoquen una concentració en solidaritat amb l’empresonat de Can Vies, a Tarragona

1 febrer 2014
19:00

Avui dissabte 1 de febrer a les set del vespre l’Esquerra Independentista de Tarragona convoca una concentració davant de l’Estàtua dels Despullats en solidaritat amb un dels sis detinguts en l’escorcoll a Can Vies, en Fèlix, que aquesta tarda ha ingressat a presó preventiva.

Es tracta d’una de les 6 persones detingudes el dimarts 28 de gener pels Mossos d’Esquadra, seguint ordres de la jutgessa Pilar Rovira del Canto (propera als sectors més ultres), acusades de l’atac a un grup de feixistes i neonazis a Barcelona el passat 12 d’octubre. Després de tres dies detinguts, cinc sortien en llibertat amb càrrecs, i es decretava ingrés a presó provisional per un dels antifeixistes, en Fèlix. Les detencions van estar seguides de l’assalt i escorcoll del centre social Can Vies, al barri barceloní de Sants. Podeu trobar més informació al web d’Alerta Solidària o al Setmanari Directa.

Des de l’Esquerra Independentista de Tarragona es volen adherir a les mobilitzacions i mostres de suport que s’estan duent a terme als diferents llocs dels Països Catalans pel recent ingrés a presó preventiva del company Fèlix.

A més, volen denunciar el constant setge policial, judicial i administratiu que pateix i ha patit Can Vies; la criminalització de la gent que lluita i dels sectors independentistes i anticapitalistes i la caça de bruixes que s’està duent a terme envers aquests; finalment, també volen denunciar com des de les autoritats es protegeix i es brinda impunitat als sectors neonazis i d’ultradreta, que se segueixen passejant pels nostres carrers i fent apologia de la seva lluita sense cap mena de repressió.