La CUP de Tarragona preguntarà sobre les sancions a bancs amb pisos buits

Arran de les informacions aparegudes en el diari Més Tarragona el 13 de gener, segons les quals el Conseller d’Habitatge, Xavier Tarrés, afirmava que se sancionarien els bancs que tinguessin pisos buits més de dos anys.

La CUP de Tarragona té un especial interès en saber quines mesures concretes està pensant proposar l’equip de govern municipal per actuar contra els bancs que tinguin pisos buits en el nostre municipi. 

A la Candidatura d’Unitat Popular li agradaria que el ple no només llegís la pregunta, sinó que també la respongués

La CUP de Tarragona es pregunta el motiu pel qual en les seves altres preguntes al ple els càrrecs municipals no anomenen adequadament la Candidatura d’Unitat Popular (plenaris en què l’han anomenada «thé u pé» o n’ha omès el nom i han dirigit la resposta individualment al representant legal que presenta la pregunta) i no responen al què se’ls pregunta. Com a exemple, la pregunta que es féu al mes d’octubre sobre l’actitud davant la xarxa de Santa Tecla a la diada castellera de Sant Magí es va respondre amb una lamentació dels fets de la diada de forma genèrica, que esquivava totalment la intenció de la pregunta.

En cas de tractar-se de mala fe, la CUP demana al plenari que no ignori la participació de forces extraplenàries, quan després s’omple la boca parlant de participació ciutadana i transparència. D’altra banda, si es tracta tan sols d’un error en la lectura de preguntes exigim que se subsanin i que no es torni a repetir, per tal que no es pugui interpretar com una manera més d’invisibilitzar la Candidatura d’Unitat Popular.