Campanya de suports amb el nou Ateneu Llibertari de Reus

Un grup de persones estan en procés de reobrir un Ateneu Llibertari a la ciutat de Reus, amb l’ànim de continuar la tasca realitzada per l’anterior Ateneu que va existir entre els anys 1984 i 2001. Necessiten col·laboració, suport i gent que es vulgui fer sòcia i participar en la seva dinàmica.

Ja fa uns mesos estan teixint el projecte del que serà el nou Ateneu Llibertari de Reus. Properament inauguraran el local i per això els cal ajuda. Per fer-vos sòcies envieu un correu electrònic a l’adreça ateneu.llibertari.reus@gmail.com i es posaran en contacte amb vosaltres.

L’Ateneu Llibertari de Reus pretén ser un espai social i cultural obert a totes les persones interessades en crear un projecte col·lectiu per defensar els nostres drets davant dels cops frontals que rebem el dia a dia amb l’objectiu de construir alternatives reals entre totes davant del context actual de crisi social en que ens trobem. L’Ateneu, serà un lloc de trobada d’idees, de debats, de formació, un lloc on iniciar campanyes d’agitació i denunciar els abusos que ens trobem a diari. Funcionen de manera assembleària i autogestionària. L’espai també estarà obert a entitats de la ciutat que vulguin treballar conjuntament amb elles i sumar-se al projecte.