Presentació de laradio.cat a Tarragona

19 febrer 2014
20:00to22:00

Un grup de persones de Reus han impulsat un projecte de ràdio digital a nivell nacional. Des del maig que estan treballant-hi i, finalment, el dijous 30 de gener faran públic el projecte i comencen la campanya de captació de socis i sòcies.

La primera xerrada la faran -com no podia ser d’altra manera- el dilluns 3 de febrer al Casal Despertaferro de Reus, on la ràdio tindrà l’estudi. A més ja tenen una vintena de xerrades programades, que segurament s’ampliaran fins a la quarantena. A Tarragona està prevista pel 19 de febrer, a les 20h al NOU Casal Popular Sageta de Foc (c/de la Nau 11). Per ara, ja podeu visitar el web del projecte www.laradio.cat, si bé encara no es pot fer públic el nom definitiu, que ha guanyat la votació entre els seus impulsors, i que es desvetllarà demà dijous.