Presentació de laradio.cat a Reus

3 febrer 2014
20:00to21:30

 Un grup de persones de Reus han impulsat un projecte de ràdio digital a nivell nacional. Des del maig que estan treballant-hi i, finalment, aquest dijous 30 de gener faran públic el projecte i comencen la campanya de captació de socis i sòcies.

La primera xerrada la faran -com no podia ser d’altra manera- el proper dilluns 3 de febrer a les 8 del vespre al Casal Despertaferro de Reus, on la ràdio tindrà l’estudi. A més ja tenen una vintena de xerrades programades, que segurament s’ampliaran fins a la quarantena. A Tarragona està prevista pel 19 de febrer. Per ara, ja podeu visitar el web del projecte www.laradio.cat, si bé encara no es pot fer públic el nom definitiu, que ha guanyat la votació entre els seus impulsors, i que es desvetllarà demà dijous.

Us anirem informat de com evoluciona el projecte, amb els continguts, els i les corresponsals arreu del territori, la captació de socis i la recollida de fons per iniciar-la entre d’altres coses.