Rodatge del curt “Tarragona no és alta muntanya”, pel Grup de Mobilitat

1 febrer 2014
12:00

Des del Grup de Mobilitat criden a la participació en la gravació del curtumetratge/acte de denúncia sobre la situació del carril bici a Tarragona i les excuses que dóna el Pla de mobilitat urbana, relacionades amb el desnivell. Serà el proper 1 de febrer a partir de les dotze del migdia, a l’Estàtua de Lluís Companys, situada a l’avinguda que duu el seu nom.

Parodiaran una arribada d’una volta ciclista a un port d’alta muntanya. Mireu aquest video per veure el que volen recrear. Tot sota el lema de “Tarragona no és alta muntanya, pedala pel carril bici, pedala per la veritat”. Podeu veure més informació detallada en el següent video: http://youtu.be/V_6iWzP9hVg Demanen molta assistència, a peu sobretot, i anar disfressades amb barrets, etc. La gravació s’aprofitarà també per convocar una gran pedalada/patinada pel carril bici a Tarragona.