Entrega Fons Germinem 2013

22 gener 2014
19:30to21:02

Dimecres 22 a 2/4 de 8 del vespre al local de l’Associació de Jugadors de Rol de Reus (C/ Eduard Toda, 12), es realitzarà l’acte d’entrega del Fons Germinem 2013, que anirà destinat al projecte “La bicicleta solidària”, impulsat per la Coordinadora BiciCamp.

En l’acte, les entitats beneficiàries del Fons Germinem 2012 presentaran una memòria dels dos projectes impulsats el curs passat amb el finançament del Fons. En concret, seran la pròpia Associació de Jugadors de Rol i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles.

L’acte també servirà per fer valoració de l’activitat de la Comunitat Germinem durant aquest 2013, així com per presentar les bases de la convocatòria del Fons Germinem de 2014.  A tal efecte, membres de la cooperativa de crèdit Coop’57 participaran en l’acte, en el qual també es projectaran els tràilers de dos documentals que expliquen experiències d’economia social.

Podeu trobar més informació sobre l’acte, clicant aquí.