Jornada de portes obertes del nou Casal Popular Sageta de Foc

19 gener 2014
12:00

EL Casal Popular Sageta de Foc es muda, i vol ensenyar el seu nou local i explicar el nou projecte a tothom qui vulgui abans de fer-se efectiva la inauguració. Durant aquest dos primers mesos de l’any, els col·lectius i persones a títol individual s’estan encarregant de dissenyar el nou Casal, tan físicament com orgànica. Són conscients, però, de l’expectativa que genera el canvi de local, que comporta una ampliació d’espai i d’horaris, i és per això que han organitzat una jornada de portes obertes per visitar l’espai el proper 19 de gener a partir de les dotze del migdia. Hi haurà música i pica-pica gentilesa del Casal.

El nou Casal es troba situat al número 11 del carrer la Nau, just dos carrers més amunt de l’actual, al Trinquet Vell número 15, on hi ha estat durant més de vuit anys. Compta amb dos espais diferenciats, un de bar i un d’àrea cultural i de reunions. El Casal guanya així visibilitat dins la Part Alta i anima amb la nova campanya “El Casal es muda!” a participar-hi directament ja sigui fent-se sòcia o integrant-hi noves associacions.