Assemblea informativa oberta sobre el POUM de Valls

18 gener 2014
12:00

Després de molts mesos de retard, el POUM entrarà les properes setmanes en fase d’aprovació inicial i exposició pública, tot i que el govern encara no ha concretat dates.

La revisió del POUM, que va començar el 2010 i s’ha anat encallant en diversos punts, no només marcarà el futur creixement de la ciutat i la seva població, sinó que en condicionarà el model. Aquesta reforma del POUM també inclou modificacions substancials en d’altres plans urbans que havien comptat amb processos de participació ciutadana: el Pla de millora urbana del Barri Antic i el Pla especial de torrents, que mai s’ha arribat a fer.

En definitiva, durant les properes setmanes i mesos l’Ajuntament de Valls aprovarà una de les eines més importants d’intervenció pública de què compta, que determinarà el futur de la ciutat. És per això que la CUP celebrarà una Assemblea Oberta Informativa, el dissabte 18 de gener a les 12h a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs (C/ Jaume Huguet 1). Hi haurà espai infantil per a la canalla.

En aquesta assemblea informaran de com queda el POUM i de les negociacions i el paper que hi ha tingut la CUP. També es resoldran dubtes i es debatrà sobre el posicionament que ha d’adoptar la CUP.