Pobleviu es consolida com a espai d’informació i d’opinió del Camp

El 2013 va ser un any de consolidació per al portal Pobleviu.cat. Si més no, així ho demostren les dades estadístiques, que indiquen quines pàgines heu visitat més vegades, del total de gairebé 40.000 visites. En general, primer les notícies, després l’opinió i tot seguit el calendari, són les seccions que compten amb més trànsit, i dins del rànquing podem trobar una tendència força igualatòria: l’usuari de Pobleviu s’informa dels actes que hi ha hagut o hi haurà, però també s’interessa per les opinions que evoquen els membres dels moviments socials del Camp. L’èxit de la fórmula que adoptem segurament es deu a què la informació i l’opinió que és present a Pobleviu no troba lloc en els mitjans tradicionals d’abast local o comarcal, ni tampoc en els alternatius d’abast nacional. També, gràcies a l’existència d’aquest portal, molts periodistes poden prendre informació de primera mà i finalment publicar-la als seus respectius mitjans. Tot seguit us mostrem les deu pàgines més vistes en aquest 2013:

1. Què hi ha darrere del vot de la CUP sobre la declaració de sobirania? - 1542 visites

2. Vaga general de tota la comunitat educativa el 9 de maig contra les retallades i la Llei Wert - 1427 visites

3. Luis Manero, es va “suïcidar” - 1326 visites

4. Vaga d’Ensenyament de tres dies per als alumnes i d’un per als mestres - 1251 visites

5. La Vilella Alta es desperta amb una protesta irònica després de la Diada - 885 visites

6. L’IDI absorbeix Radiologia de l’ICS - 693 visites

7. Tensió al CAP Llevant després que Santa Tecla amenacés amb “prendre mesures” contra una parada informativa - 685 visites

8. El Brot Bord i H2O denuncien un article homòfob al Diari de Tarragona - 603 visites

9. Les Barraques de Reus arriben a la seva quinzena edició amb un cartell ple d’atractius - 590 visites

10. Resposta davant les “Beatificaciones de los mártires de España” - 521 visites

A banda d’aquestes deu, també superen la mitjana d’entre dues-centes i tres-centes visites la crònica de la manifestació del 14 de juliol a Tarragona, per commemorar els Tricentenari; el posicionament de la CUP i d’Arran sobre el cartell de Carnaval de Reus; l’agenda d’actes de l’Onze de setembre al Camp; la crònica de l’acte multitudinari del Procés Constituent a Tarragona; i diversos articles d’opinió. Des de Pobleviu us agraïm la confiança dipositada en el nostre portal, així com també us demanem que en feu difusió en el dia a dia per tal de fer conèixer no només el web sinó també tota la informació relacionada amb els moviments socials del Camp. En cas que vulgueu col·laborar amb nosaltres, ja sigui escrivint notícies o articles d’opinió, podeu enviar-nos un correu a info@pobleviu.cat.