Jill Love escenifica l’ofec de l’espanyolisme a la democràcia

Convocades per les xarxes socials, una cinquantena de persones han donat suport presencial a la performance realitzada per l’artista ‘Jill Love’ que volia reclamar a l’Ajuntament de Tarragona que cedís el padró per a la consulta del proper 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya. Simulant estar ofegada amb una bossa al cap, demanava a l’Alcalde Josep Fèlix Ballesteros el dret a decidir de Catalunya.

Jill Love és coneguda per utilitzar el seu cos per fer conèixer a la ciutadania problemàtiques concretes. En aquest cas, va triar les declaracions que l’alcalde ha realitzat aquesta setmana en què assegurava no cedir el padró si l’Estat no permetia fer la consulta. La concentració ha estat convocada inicialment per ‘Els Verds’ i ‘Love Revolution’, tot i que ha rebut el suport, tal com han anunciat els organitzadors, de l’Assemblea Nacional Catalana i de la Candidatura d’Unitat Popular. Al cap de gairebé una hora en què l’activista ha estat enmig de la plaça de la Font agenollada efectuant la seva performance, un representant de l’Ajuntament l’ha rebut per atendre les seves demandes.