“Gota a gota”, des del Priorat, solidaritat amb Euskal Herria

Tantaz tanta itsasoa gara. Gota a gota som mar. Aquest és el lema que encapçalarà els actes d’aquest dissabte 11 de gener a Bilbao en favor dels drets humans, la resolució democràtica i la pau a Euskal Herria.

El Col·lectiu Independentista del Priorat ha escenificat el seu suport a aquesta mobilització,  que es preveu multitudinària, exhibint l’emblema que omplirà els carrers de Bilbao.  Cal recordar que el passat mes de març, el CIP va organitzar la presentació al Casal Carrasclet d’Herrira, el nou moviment a favor dels drets dels i les preses polítiques basques, les activitats de la qual estan suspeses judicialment des de l’octubre passat

Aquest moviment ciutadà demana avançar cap a la superació del conflicte basc a partir de tres reivindicacions bàsiques: el final de la dispersió, la llibertat dels presos i preses malaltes i l’aplicació de la sentència del Tribunal Europeu dels Drets Humans.

Podeu trobar més informació a la pàgina web següent: http://www.tantaztanta.info/es/