“Tympanum”, una batucada tarragonina finançada per Verkami

Demanen 1.458 euros i ja n’han aconseguit gairebé 500 a manca de vint-i-quatre dies. La nova batucada tarragonina “Tympanum” vol finançar-se a través de les aportacions de la gent mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami. Volen fer vibrar Tarragona al ritme dels surdos brasilers i asseguren que “les festes de la ciutat sempre han estat farcides de diferents expressions musicals i de percussió. Des dels timbals del armats a la Setmana Santa fins al Ball de Bastons, passant pel ritme contagiós de les gralles dels Castellers. A Tympanum ens estimem aquestes tradicions i volem posar el nostre gra de sorra a l’escena musical i artística de la ciutat”.

Els diners que aconsegueixin serviran per pagar els diversos instruments necessaris, que compraran un cop s’hagi finalitzat el període de 40 dies de recollida. Les recompenses, que podeu consultar al seu projecte de Verkami, seran lliurades en l’acte de presentació de la banda, que asseguren se celebrarà aquesta primavera.