Paraules per la Pau inicia un nou any d’antimilitarisme

5 gener 2014
12:00

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau obre el 2014 amb la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat, que té lloc a les dotze del migdia, a la plaça de la Font de Tarragona. Aquest nou any, mantenen l’esdeveniment amb què, des de fa més d’una dècada, s’apropien del carrer per crear un espai de participació i art, en un context en què no manquen els motius per seguir reivindicant la desmilitarització de la societat i la fi de la violència.

Aquest diumenge, 5 de gener, comptaran amb l’actuació musical de Daniel, a la guitarra. També, comentaran la notícia publicada fa algunes setmanes per diversos mitjans de comunicació sobre la petició del govern d’Estats Units d’utilitzar algun port espanyol per desembarcar productes químics provinents del desmantellament de l’arsenal d’armes de Síria, i la possible oferta del port de Tarragona.