Concentració-cassolada a l’Institut Pere Mata

8 gener 2014
16:00

El proper dimecres 8 de gener a les quatre de la tarda a la porta principal de l’Institut Pere Mata de Reus els treballadors faran sonar les seves cassoles contra les tisores de la direcció. Aquesta acció segueix les reivindicacions laborals que fa setmanes que el personal del centre porta desenvolupant.

Fa diverses setmanes que la direcció de l’Institut Pere Mata va posar damunt de la taula un pla per retallar els salaris, les condicions de treball i els drets a les 600 persones que conformen la seva plantilla. Aquest pla pretén, a dia d’avui, una reducció salarial del 2% i la supressió de complements, eliminació de dies d’assumptes propis i l’increment de la jornada laboral, com a continuació del que ja van sofrir els seus treballadors i treballadores en el període comprès entre el 2011 i el 2013, i que ha suposat una pèrdua de poder adquisitiu aproximadament del 20%.