La CUP de Tarragona per Nadal llença les altres “paraules dolentes”

A partir de la campanya engegada per l’Ajuntament de Tarragona per Nadal “llencem les paraules dolentes a la brossa”, la CUP de Tarragona ha volgut completar-la i col·laborar llençant a la brossa aquelles paraules dolentes que l’Ajuntament no ha volgut o no s’ha atrevit a llençar.

La iniciativa de la candidatura independentista ha consistit en imitar els mateixos formats de cartrons dissenyats per l’Àrea d’Activació Econòmica i Comerç però en aquest cas retolant noves paraules “dolentes” que feien referència, a nivell municipal, a casos de corrupció com el d’Inipro o el contracte a FCC per la recollida de la brossa, a casos de mala gestió del patrimoni com les obres del Mercat Central i les del pàrquing Jaume I o a actes de reafirmació nazional com les Beatificacions i la Vuelta a España. Ja a nivell català, les referències han estat per les retallades en sanitat, llençant per exemple les llistes d’espera, el desmantellament de Joan XXIII o la privatització per part de Santa Tecla. Per últim han aprofitat per llençar les darreres iniciatives del Partit Popular com ara la Llei Wert, les Reformes Laborals i la Contrareforma de l’Avortament.