Tornen les Nits de Poesia a l’Ateneu Llibertari Alomà

21 desembre 2013
20:00

Aquest dissabte 21 de desembre, a partir de les vuit del vespre, serà el torn d’una altra Nit de Poesia a l’Ateneu. Faran un sopador, i després seguiran. Animen a assistir-hi i a participar-hi escrivint, recitant, dibuixant, ballant, interpretant, cantant i somiant.

La idea de les nits poètiques de l’Ateneu Llibertari Alomà sorgeix de l’interès d’un grup de persones del mateix ateneu i de la Biblioteca llibertària “La Bullanga“ per la difusió de la cultura de forma popular i horitzontal, al carrer i sense ingerències institucionals. És una proposta oberta a tothom, on totes podeu apropar-vos a recitar, llegir, cantar o representar qualsevol cosa, pròpia o aliena. I qui vulgui també pot participar en l’organització d’aquestes nits; cuinant o portant menjar fet o postres (sempre vegetarians, a l’ateneu no hi cap explotació animal ni de cap altre tipus). Al vi, la savia fosca de la poesia, convida la casa.

Per qualsevol informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a http://ateneutgn.ourproject.org/