Juan Carlos Monedero ofereix la seva particular visió del context sociopolític espanyol a Tarragona

Juan Carlos Monedero Fernández-Gala és un politòleg i escriptor madrileny doctorat per la Universitat de Heidelberg (Alemanya). És professor de Ciència Política a la UCM on desenvolupa part de la seva tasca investigadora i imparteix assignatures relacionades amb les institucions polítiques, la Teoria de l’Estat, Amèrica Llatina, el sistema polític d’Espanya i el procés de mundialització. Entre el 2000 i 2005 va ser assessor polític de Gaspar Llamazares, durant la seva etapa de coordinador general d’Esquerra Unida. També ha estat assessor del govern veneçolà dirigit per Hugo Chávez entre 2005 i 2010, tant directament amb el President de la República Bolivariana de Veneçuela, com al Ministeri de Planificació o al Centre Internacional Miranda. Ha estat columnista en diaris com el Diario Público, articulista ocasional a El País i col•laborador en programes de debat polític com La Tuerka de Tele K i Fort Apache , presentades per Pablo Iglesias. En l’actualitat col•labora al diari La Marea, Cuarto Poder i al seu bloc personal . Se’l considera pròxim al moviment 15-M i alguns mitjans l’han qualificat com «ideòleg» del mateix, encara que ell sosté que a ningú se li pot atribuir tal condició. Ha opinat , sobre el moviment polític i social del 15- M , que “és el millor que li ha passat a la democràcia” .

Aquí podeu veure la xerrada sencera:

EL MIEDO TIENE QUE CAMBIAR DE BANDO from Front Cívic TGN on Vimeo.