Marxa de torxes a Torredembarra per l’Amnistia de les preses polítiques

20 desembre 2013
20:00to21:00

El proper divendres 20 de desembre Rescat (Col.lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes) i l’Esquerra Independentista organitzen, un any més, una Marxa de Torxes en suport als presos i les preses polítiques. Enguany la convocatòria solidaria és a les 20h a la plaça Cal Llovet de Torredembarra.

“Un nadal més, prendrem els carrers de les comarques dels Països Catalans amb torxes, per estendre la flama de la solidaritat amb les companyes preses a les presons de l’estat Francès, la Marina i la Lola (de Barcelona i Granollers respectivament). Un nadal més, recordem a la ciutadania que no hi som totes, que seguim tenim companyes empresonades, víctimes també, d’un conflicte armat. Estem al seu costat i n’exigim la seva amnistia”.