La pregunta: Sopar de Nadal del Casal Popular Sageta de Foc

Només un dia després de l’anunci del dia i la pregunta de la consulta sobre el futur estatus polític de Catalunya, el Casal Popular Sageta de Foc, entitat tarragonina amb més de 8 anys d’història, ha fet el seu particular vídeo sobre l’esdeveniment. Es tracta, en realitat, del vídeo de promoció del Sopar de Nadal que tindrà lloc el 27 de desembre al local de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

Al vídeo, animen a tothom qui vulgui a apuntar-s’hi per un mòdic preu, a 10 euros per a socis, joves i aturats, i 12 per a la resta. Els diners recaptats aniran per a finançar el canvi de local que properament el Casal durà a terme i que ja anunciarà. A banda dels actes (música, teatre, vídeos, exposició…), qui s’hi apunti podrà degustar la tradicional sopa de galets amb carn d’olla, fricandó de vedella amb moixernons, torrons, polvorons i dolços nadalencs, o si no hi haurà opció vegetariana. Per adquirir el tiquet, cal dirigir-se al mateix Casal, al carrer Trinquet Vell número 15, de dijous a dissabte de 18h a 22h.