Campanya de solidaritat davant dels acomiadaments en l’empresa de neteja de l’Aeroport de Reus

L’empresa concessionària de neteja de l’Aeroport de Reus acomiada al 50% de la plantilla.  AENA ha reduït el 15% el pressupost a l’empresa concessionària de la neteja de l’Aeroport de Reus, i aquesta empresa ha acomiadat al 50 % de la plantilla.  A l’estar situada l’empresa concessionària a València, es complica molt la possibilitat de concentrar-se davant la seu, les afiliades i acomiadades són de Reus i Tarragona demanen al conjunt de la CGT i demés sindicats i moviments socials solidaritat amb les companyes i que es faci arribar la pressió per diverses vies; com fax, correu electrònic o via web.

La conciliació del CMAC està prevista pel proper 23 de desembre. Per això  recomanem enviar les següents frases afegint aquelles que cregueu oportunes:

  • Prou repressió, si toquen a una ens toquen a totes.
  • Readmissió companyes acomiadades de la concessionària de neteja de l’Aeroport de Reus.

- Enviar FAX de solidaritat al numero: 963.44.56.91
- Entrar en la web i en l’apartat contacte, emplenar el formulari a l’atenció de Francisco d’Orbe. Aquest apartat es podria enviar a l’afiliació dels diferents Sindicats perquè també mostrin la seva solidaritat i es col·lapsi la bústia de missatges.

- Enviar correus electrònics al cap d’administració, executor dels acomiadaments de les companyes. Email: fdeorbe@vilor.net

Tags: ,