El Casal Carrasclet de Falset celebra el seu segon aniversari

7 desembre 2013
17:00to22:00

Dissabte 7 de desembre de cinc de la tarda a deu de la nit el Casal Popular Pere Joan Barceló “Carrasclet”, amb local al carrer Salvador Estrem i Fa número 14 de Falset, al Priorat, celebrarà el seu segon aniversari.

Per celebrar-ho us esperen a totes per veure-us les cares, xerrar, fer propostes pel nou any, etc. acompanyades de pintxos i de la música de dj’s de la comarca. També és una bona ocasió, si encara no ho heu fet, per veure com ha quedat el Casal després de les reformes que s’hi han fet aquests últims mesos, a causa de les quals el local ha estat tancat.

El Casal va sumar-se a la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans el 5 de desembre de 2011 amb un acte d’inauguració ple de gom a gom i amb gent vinguda d’arreu del Camp. Des de llavors, han estat protagonistes de la vida associativa i cultural de la comarca, organitzant cicles de cinema, de xerrades i molts altres tipus d’actes tan dins com fora del local i de la vila.