Dues concentracions per aturar els pressupostos i desobeir a Tarragona

4 desembre 2013
18:00

El proper dimecres 4 de desembre es realitzaran dues concentracions per mostrar rebuig a l’aprovació dels pressupostos tant de la Generalitat com de l’Estat. El dos punts de concentració són a les sis de la tarda a la Rambla Nova (Estàtua dels Despullats) i a la seu de la Generalitat (al carrer Sant Francesc), i la primera és organitzada pels sindicats mentre que la segona per l’Esquerra Independentista.

Aquesta mobilització està motivada pel fet que els pressupostos que ha presentat la Generalitat donen continuïtat i aprofundeixen en les retallades en serveis i prestacions, així com en les privatitzacions que, segons Arran, la CUP, Endavant i el SEPC “retallen per privatitzar, privatitzen per enriquir-se”. Així, doncs, continuen testimoniant i evidenciant l’ofensiva dels poders financers, que amb la submissió dels governs de l’Estat i de Catalunya, fa que continuïn aplicant retallades cada vegada més agressives contra les classes populars.

La campanya “Desobeïm. Aturem els pressupostos de la misèria” està aconseguint adhesions, mobilitzacions i escarnis de manera descentralitzada al Principat. Vol pressionar tots aquells diputats que aprovin aquests pressupostos antisocials i és per això que l’acte central serà a Barcelona el proper 4 de desembre, el mateix dia de les concentracions a Tarragona. A partir de llavors, debatran futures accions de cara a l’aprovació definitiva, el 19 de desembre.