El SEPC inicia la campanya “Universitat Roba i Vigila” per denunciar casos de corrupció

26 novembre 2013
18:00

La campanya “La Universitat Roba i Vigila” va dirigida a denunciar i informar dels casos de corrupció que esquitxen els alts càrrecs de la universitat. Alhora volen contraposar-ho amb la baixada de beques, l’elitització de l’ensenyament superior i corresponent pèrdua d’oportunitats per a la classe treballadora d’accedir-hi, així com l’augment insostenible del preu de serveis dins la universitat, la devaluació de la qualitat d’ensenyament, l’increment de ràtio d’alumnes per aula, la precarització de drets del professorat i la incomprensible videovigilància (donada l’actualitat sobre els òrgans de govern de la universitat) i que comporta una flagrant pèrdua d’intimitat, tant de l’alumnat com de personal docent, dins els diversos campus.

Així, doncs, aprofiten per convidar tothom a l’acte de presentació que tindrà lloc el dimarts dia 26 de novembre, a les sis de la tarda a l’aula 307 del Campus Catalunya.

Un acte de presentació on comptaran amb la presència de David Vidal (regidor de la CUP a Reus), militants del SEPC de la pròpia universitat i membres d’Assessorament de la CUP al parlament de Catalunya que posaran llum als més de 15 casos en total que s’imputen als directius i exdirectius de la universitat per les investigacions d’Innova, Shirota i Catalunya Caixa.