El Casal Popular la Turba comença a oferir sopars i segueix amb la seva tasca cultural

23 novembre 2013
19:00
24 novembre 2013
19:00
28 novembre 2013
20:00
1 desembre 2013
19:00

La primera de les activitats del Casal Popular la Turba per a aquest mes de novembre és el passi de La Teta Asustada, en motiu del 25-N, dia internacional contra la violència de gènere, en el marc dels diumenges de crispetes. Serà a partir de les set de la tarda aquest proper diumenge 24. El següent passi serà l’1 de desembre a les set del vespre també amb el documental de la vallenca Elisenda Trilla “Interior de Paisatge“.

Abans, però, dissabte 23, a dos quarts de 7 del vespre amb sessió oberta, es reunirà al Casal el jurat del concurs de fotografia Patrimoni Vallenc per fer la deliberació.

I dos actes més. Dimarts 26 de novembre, hi haurà una xerrada sobre patrimoni a La Turba: ’El patrimoni fotogràfic (públic) vallenc: un estat de la qüestió’. A càrrec de Jep Martí, director de l’Arxiu Municipal de Valls. I dijous 28 de novembre a les 8 del vespre, s’entregaran els premis del Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc a Sant Roc (IEV).

A banda de l’activitat cultural, el Casal incrementa la seva oferta com a espai de trobada oferint sopars els caps de setmana. En la primera edició (que podeu observar a la imatge) hi haurà opció vegetariana, tot plegat al preu de 7 euros.