Visita guiada pels indrets representatius de la repressió franquista a Tarragona

30 novembre 2013
11:00

El proper dissabte 30 de novembre a partir de les onze del matí tindrà lloc una nova edició de les visites guiades pels indrets representatius de la repressió franquista a Tarragona (1939-1948). Aquest acte l’organitza la CUP de Tarragona, mitjançant l’historiador Francesc-Xavier Tolosana, i des del març de l’any passat pressionen a l’Ajuntament perquè reconegui aquests espais i els faci conèixer a la ciutadania. L’activitat, gratuïta, té una durada de dues hores aproximadament i es fa l’últim dissabte de cada mes. Sortint des de l’entrada del cementiri, les persones assistents es poden fer una idea del context social i polític així com de la repressió que van patir antifeixistes de tot tipus. Per confirmar properes dates, envieu un correu a tarragona@cup.cat o visiteu el web. Tot i que aquesta serà la darrera de les visites de 2013, asseguren que n’hi haurà més durant el proper any 2014.