Xerrada sobre Moviments Socials i alternatives a Reus

20 novembre 2013
19:00to20:30

La Delegació del Camp de Tarragona del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya ha convidat a parlar i debatre sobre “Moviments socials i alternatives” en Jordi Martí i Font, aquest dimecres 20 de novembre de 19 a 20.30h. Aquesta Càpsula pretén posar sobre la taula el paper de l’Educació Social i els seus professionals en els moviments socials apareguts arran de la crisi que estem vivint en els darrers anys. Moviments que reivindiquen alternatives davant la crisi de sistema i el paradigma en el qual estem immersos. Ens toca dinamitzar-los? Ens toca fer viables les seves propostes? Lluitar per elles?

L’acte anirà a càrrec de Jordi Martí i Font, professor, periodista, escriptor i activista social. És militant de la Candidatura d’Unitat Popular i està afiliat a la Confederació General del Treball.

L’entrada és lliure tot i que també us hi podeu apuntar aquí.

Tags: