El Joc del petroli a l’Ateneu Popular La Mina

29 novembre 2013
20:00to22:00

L‘Ateneu Popular la Mina és també un espai d’aprenentatge col·lectiu, i és per això que el proper divendres 29 de novembre a les 20h parlarem de medi ambient. L’entitat Enginyeria Sense Fronteres de Tarragona ens portarà un taller per tal de descobrir com funciona el món de la compra-venda de petroli. Ho faran a través d’un joc de taula, així que no us ho perdeu i veniu a jugar!

Enginyeria Sense Fronteres és una associació de cooperació per al desenvolupament multidisciplinar formada per professionals, docents i estudiants, que treballa per garantir l’accés universal al serveis bàsics, acompanyant el canvi social i l’enfortiment de les poblacions del Sud, respectant sempre les característiques culturals i tècniques.