Assemblees de professorat a Reus i a Tarragona

18 novembre 2013
18:00

Després de la vaga del 24 d’octubre contra la LOMCE , la LEC i les retallades cal continuar organitzant-se. Per aquest motiu, i amb el compromís que van adquirir amb la convocatòria del dia 24 d’octubre, els sindicats ANPE , CGT ,CSIF , CCOO , UGT i USTEC·STEs convoquen a l’Assemblea de professorat que és realitzarà el dilluns 18 de novembre a les 18h al Institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona. Assemblea Docent de Tarragona i els sindicats ANPE, CGT, CSIF, CCOO , UGT i USTEC·STEs.

A Reus SOS Escola Pública ha convocat assemblea, en aquest cas per part de SOS Escola Pública Reus i Baix Camp. Serà a les 19h a la Sala d’Actes de l’Institut Salvador Vilaseca. S’hi tractarà la valoració dels resultats de les votacions als centres sobre les propostes de lluita, la valoració de la xerrada sobre la LOMCE del dissabte 16, i hi haurà un torn obert de paraules.

Com a document adjunt podeu descarregar les propostes de l’Assemblea Docent que va tenir lloc a Barcelona el passat 29 d’octubre.