Tinc més i pago menys. Gràcies!

Em vaig comprar un pis a la Vallvera. No, si ja en tenia un altre, més el que tinc i on visc. És que els diners al banc no hi feien res i volia invertir en el totxo… I el vaig vendre. I l’altre. En 1 any, el vaig vendre per quasi el doble. El mateix vaig fer amb l’altre. I vaig decidir reinvertir, comprar-ne 2 més. I revendre’ls altre cop. I més diners. Diners al banc, i diners en totxo. Però la crisi va dir prou a les meves operacions i, sense patir pels diners, m’he quedat amb 3 pisos que no en faig res. Els llogo si puc i si em fan bona pinta els llogaters, però no ho necessito pas.

Avui, 3 de març de 2014, m’ha arribat el rebut de l’IBI. Me l’he hagut de mirar dues vegades. De fet, he rebuscat en la documentació que guardo el rebut de l’any passat, del 2013. I sí, havia baixat! Aquest any 2014, pagaré 200€ menys que el 2013 per l’Impost de Béns Immobles dels meus pisos! Estic content amb aquest equip de govern, content perquè CiU ha tingut en compte els meus interessos: m’he forrat amb la crisi i ara em premien baixant-me els impostos!

[nota: tota coincidència amb la realitat és això, pura realitat. Raó: ordenances 2014, en què baixa l’IBI igual per tothom. Tothom. També per aquells que, solidàriament, han de pagar més per tenir més, bastant més. Aire per les classes populars ofegades per la crisi/estafa, això sí, molt prioritari en aquest moment, d’aquí la nostra abstenció.]

  Jordi Escoda, regidor de la CUP de Valls