La CUP vol saber si Albert Vallvé cobrarà del ple del que es va absentar

El passat 18 d’octubre de 2013, el ple de l’Ajuntament de Tarragona rebutjava la moció de l’Assemblea Nacional Catalana per tal que Tarragona s’adherís a l’Assemblea de Municipis per la Independència.

La moció va ser rebutjada pels vots del PSOE i el PP i per l’abstenció d’ICV- EUiA. La Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona creu que la distribució de consellers no es correspon a la realitat que es viu als carrers de Tarragona, tal i com s’ha vist en les mobilitzacions populars d’aquests darrers mesos en actes com, el dels 300 anys d’ocupació 300 anys de resistència, la Via Catalana per la Independència, els actes independentistes del 10 de setembre…

La CUP de Tarragona considera molt greu, més enllà dels debat independentista, l’allunyament de les institucions i la classe política de la societat civil, així com la poca radicalitat democràtica dels grups municipals en menystenir una moció que havia rebut el suport de 10.000 tarragonins (cap altre moció a la ciutat havia aconseguit un suport així). Un cop més ha quedat demostrat, que la mobilització ciutadana queda en paper mullat davant de les Institucions.

Per últim, la CUP carrega contra el regidor del grup municipal de Convergència i Unió, el Sr. Albert Vallvé pel seu tic antidemocràtic en abandonar el Ple durant la defensa i votació d’aquesta moció, abandonant així les seves obligacions per les quals va ser escollit com a Conseller de l’Ajuntament.

La Candidatura independentista considera que després de més de 14 anys que porta el sr. Vallvé com a regidor de l’Ajuntament de Tarragona fets com aquest encara allunyen més les institucions de la ciutadania. És per això que des de la CUP preguntaran si el Sr. Vallvé que té una retribució econòmica al consistori per dietes i assistències al ple cobrarà els 752€ que li correspondrien pel ple que va abandonar el passat 18 d’octubre.

Aquí teniu la pregunta presentada.