Xerrada “Feminisme i alliberament nacional” a Cambrils

14 novembre 2013
19:00to21:00

La xerrada Feminisme i alliberament nacional anirà a càrrec de Laia Estrada, militant de la CUP de Tarragona i col·laboradora de l’Assemblea Feminista Revolucionària Cau de Llunes. Aquesta acte està emmarcat dins la campanya Independència per canviar-ho tot, i està previst pel proper dijous 14 de novembre a les 19h al Centre Cultural de Cambrils.

L’esquerra independentista de Cambrils, Arran i la CUP, continuen amb la campanya “Independència per canviar-ho tot”. Aquesta campanya d’àmbit nacional als Països Catalans pretén dotar de contingut la reivindicació independentista, “ja que no entenem l’alliberament nacional si aquest no du implícit l’alliberament social i de gènere.” En referència a l’actual procés sobiranista, Nil Recasens, membre d’Arran, va afirmar que “és la mobilització popular i no les negociacions a nivell institucional el que ens pot conduir a la independència o forçar l’Estat i les elits catalanes a respectar el dret del poble a decidir. L’únic procés possible d’autodeterminació passa per una ruptura democràtica”.

La campanya a Cambrils s’estructura en tres blocs: nacional, sobirania econòmica i lluita feminista.  Desprès de parlar amb el diputat per la CUP-AE al Parlament, Quim Arrufat, sobre el procés sobiranista vist des del parlament; i d’obrir, també, el debat sobre sobirania econòmica  amb un membre del seminari d’economia crítica TAIFA; toca el bloc relacionat amb el feminisme.