Trobades per consolidar la Unitat Popular

13 novembre 2013
21:00
14 novembre 2013
20:00
Pel 30 de novembre s’està preparant la “Trobada per la Unitat Popular“, una trobada que pretén inciar un procés de debat i discussió entre moviments socials, organitzacions polítiques i plataformes sectorials en lluita en relació a línies d’acció política i temes prioritaris de diferents temàtiques; i, alhora, reflexionar col·lectivament sobre temes que trascendeixen els sectors (full de ruta per la independència, bases estructurals d’un nou model de societat i articulació entre les lluites, el contrapoder i les institucions).

Perquè donen la importància en aquest procés que comença el 30 de novembre però que no acabarà allà, sinó que seguirà: volen que s’hi impliqui el màxim de persones possible de tots els pobles, viles i ciutats dels Països Catalans. Els agradaria comptar amb els moviments socials i organitzacions poliques del Camp a alguna de les reunions que faran la setmana vinent. Vindrà una persona del grup promotor i organitzador per explicar-ho.

Dimecres 13 a Tarragona
Ateneu Llibertari Alomà, 21h (c/ Misser Sitges, 9)

Dijous 14 a Reus
Casal Despertaferro, 20h (C/Martí Napolità, 7)