La Plataforma Dones en Acció celebra el seu desè aniversari parlant de masculinitats

23 novembre 2013
11:30

La Plataforma Dones en Acció, integarada per diversos col·lectius de Reus, vol compartir aquests anys de treball; plantejar, una vegada més, la situació de la dona dins el món actual i animar a participar de les activitats que realitzaran al llarg d’aquest curs 2013-14.

La història demostra que, gràcies a la lluita i la consciència de la població contra la manca de drets i llibertats de les dones, ha fet possible una evolució cap a la igualtat de sexes i de classes socials, però encara queda molt camí per recórrer i molts entrebancs actuals que intenten tirar-nos enrere.

El proper dissabte 23 de novembre a dos quarts de dotze del migdia al Casal Despertaferro de Reus (c/Martí Napolità, 7)  Bernat Escudero Pachón, membre de l’organització Homes Igualitaris, durà a terme un taller sobre la superació del model hegemònic de masculinitat. Aquest és el primer dels actes que ja s’han anunciat en motiu del dia contra la violència de gènere, el proper 25 de novembre.