Xerrada sobre sexualitat a l’Antiga Grècia, a Reus

8 novembre 2013
19:30

El proper divendres 8 de novembre, el col·lectiu H2O ha organitzat una conferència-debat sota el títol “Pederàstia, homosexualitat i poder. La sexualitat a l’Antiga Grècia”. La xerrada anirà a càrrec de David Vendrell, estudiant del grau d’Història a la URV, qui està centrant part dels seus estudis en aquest tema.

Molta gent ha sentit a parlar alguna vegada sobre la mentalitat oberta o la visió diferent que tenien els grecs de la sexualiat, i especialment de l’homosexualitat, ja fa més de dos mil·lennis. Aquest acte servirà per trencar mites i descobrir, mentre debaten, què hi ha de cert i de fals.

La xerrada es portarà a terme a les 19:30h a la sala d’actes del Casal de les Dones de Reus, situat a la plaça de la Patacada i a tocar de la facultat de Medicina. L’entrada és lliure i oberta a tothom.