Xerrada “Sobirania econòmica als Països Catalans”, a càrrec del Seminari Taifa, a Cambrils

7 novembre 2013
19:00

Dijous 7 de novembre el Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid n. 18-20) acollirà a partir de les set del vespre la xerrada “Sobirania econòmica als Països Catalans”, a càrrec del seminari Taifa.

Jordi Teixidó i Vicky Soldevila seran les protagonistes de l’acte, que s’emmarca en la campanya Independència per canviar-ho tot, i que és ja la segona de tres xerrades que es duran a terme a Cambrils.

Després de la primera xerrada de la campanya local, en què Quim Arrufat va explicar el procés sobiranista des del seu escó per la CUP-AE al Parlament i quin és el plantejament de l’esquerra independentista, amb la segona xerrada arriba el torn de tractar la sobirania econòmica com a element indispensable per una independència real.

El Seminari d’Economia Crítica Taifa el formen un conjunt de persones que majoritàriament provenen de les facultats d’economia (estudiants, ex-estudiants, professorat) i que estan descontentes amb l’enfocament econòmic dominant de les universitats, completament monopolitzades pel corrent de pensament neoclàssic i neoliberal. L’objectiu del seminari és esdevenir un element de suport pedagògic pel conjunt dels moviments socials partint de la base que per tal de transformar la societat, la formació, entesa com la comprensió i el coneixement de la societat en la qual vivim, esdevé imprescindible. A banda, l’última xerrada serà sobre “Feminisme i alliberament nacional”, el proper dia 14 amb lloc encara per confirmar.