L’Ateneu Popular la Mina de la Canonja dinamitza el teixit associatiu i cultural del poble

A banda de l’activitat política, d’agitació, de xerrades i de debats, l’Ateneu Popular la Mina de la Canonja es proposa incrementar la seva activitat associativa amb iniciatives dedicades a engegar diversos projectes culturals. Serà aquesta setmana, en tres dies seguits, del 6 al 8 de novembre, que l’Ateneu serà el punt d’inici per recuperar el ball parlat de la Canonja, per fer una comparsa de Carnaval i finalment hi haurà un sopar electrònic organitzat per les 4 Gates, l’assemblea feminista del poble.

L’Ateneu Popular la Mina es va inaugurar al carrer Raval número 55 fa tan sols mig any. Des de llavors, han consolidat tota la feina feta en anys anteriors esdevenint un actor polític i associatiu important per a la vida cultural del poble.

Programa d’activitats del novembre

Dimecres 6 a les 20h: Trobada per organitzar el Ball Parlat de la Canonja. Més informació sobre el projecte a http://ateneulamina.blogspot.com

Dijous 7 a les 22:30h: Celebra el Carnaval amb la comparsa de l’Ateneu Popular la Mina. Reunió oberta per a tothom qui vulgui participar-hi.

Divendres 8 a les 21h: Sopar electrònic. Reserva al facebook. Més informació a http://4gates-assemblea.blogspot.com