Presenten la campanya “No marxis sense hora” a Tarragona

13 novembre 2013
19:00

El Grup de treball en defensa de la sanitat pública farà una xerrada informativa sobre la campanya “No marxis sense hora, hi tens tot el dret!” centrada en la perversió que amaguen les dades de les llistes d’espera oficials, i que encoratja a la població a la desobediència civil. Membres d’aquest grup de treball exposaran les eines que utilitza el Departament de Salut per a falsejar les dades de les llistes d’espera, la realitat de les dobles llistes d’espera i desemmascaran l’objectiu i els efectes reals de les retallades: privatitzar la sanitat a costa del patiment de les persones.

Des de fa setmanes, el Grup de Treball està tirant endavant taules informatives per recollir reclamacions en alguns dels Centres d’Atenció Primària i presentar-les conjuntament al director dels Serveis Territorials, Josep Mercadé. Ja han trobat molts testimonis des que Amaranto S.B. exercís la desobediència civil que precisament demana aquesta campanya.

L’acte serà el proper 13 de novembre a les set del vespre al Cafè del Teatre Metropol, a la Rambla Nova.