El SEPC congrega 200 persones a Reus en motiu de la vaga

Ahir al migdia, unes dues-centes persones convocades pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, es van trobar a la plaça del Mercadal, sota el lema “Defensem l’educació pública i en català!”, en motiu de la vaga de l’ensenyament a nivell estatal convocada per diferents sindicats.

De fet, el dia abans, el SEPC dugué a terme diferents accions de convocatòria de la vaga als IES Gaudí, Domènech i Montaner i Gabriel Ferrater, on el sindicat té presència en l’ensenyament de secundària a la ciutat.

Durant la concentració, es va llegir el manifest nacional de l’organització, així com es va convidar a tots i totes les assistents a participar en la manifestació, que aplegà unes 4000 persones a la tarda a Tarragona.

Pel SEPC la vaga d’ahir és un punt d’arrencada de la lluita aquest curs, que ha d’anar en creixement al llarg d’aquest, fent confluir la lluita dels i les estudiants amb la de la lluita del professorat, front l’encariment, la privatització, la pèrdua de qualitat i l’espanyolització de l’ensenyament.