Posicionament dels partits polítics de cara a les eleccions 25N sobre Barcelona World

Des de l’Assemblea Aturem Barcelona World es va enviar una carta als partits polítics que es presenten a les eleccions del 25 de Novembre demanant que es posicionessin favorablement o contràriament al projecte de Barcelona World de cara a la campanya electoral i la propera legislatura.

Aquesta carta es va enviar unes setmanes abans de l’inici de la campanya electoral als següents partits polítics: CIU, PSC, PP, ERC, ICV-EUiA, SI, CUP, C’S, PACMA i Pirates. En aquesta carta a part de demanar el compromís que adquirien els partits polítics sobre el projecte de Barcelona World, ens vam comprometre a fer pública la seva posició davant d’aquest projecte.

La resposta obtinguda ha estat la següent:

-El PP s’ha mostrat favorable al projecte així com a tots aquells projectes “que portin riquesa econòmica” tan al Camp de Tarragona com a l’àrea metropolitana de Barcelona. Tot i això s’han mostrat contraris al nom d’aquest projecte “tenint en compte que es vol implantar al Camp de Tarragona” així com de l’empresari que vol portar endavant aquest projecte (Enrique Bañuelos).

-La CUP s’ha mostrat contrària a la implantació d’aquest projecte com ja van rebutjar el projecte Eurovegas i s’ha ofert ha participar i implicar-se dins l’Assemblea Aturem Barcelona World.

-Pirates i el PACMA han respòs que no tenien una posició clara respecte aquest projecte. Pirates ha respòs que per posicionar-se haurien de decidir-ho amb els seus afiliats i afiliades, i el PACMA només s’hi posicionaria contràriament en cas de que es fessin espectacles amb animals.

-La resta de partits polítics (CIU, PSC, ERC, ICV-EUiA, SI i C’S) no han respòs la carta enviada. Des de l’Assemblea entenem per tan que no volen posicionar-se sobre aquest projecte en la campanya electoral ni assumir un compromís públic de cara a les eleccions del 25N.