Conferència explicativa dels casos de repressió a Tarragona

14 juny 2012
20:00to22:00

Sota el lema “Contra les retallades, la repressió i la reforma laboral”, diversos col·lectius del Camp han convocat una manifestació dissabte 16 de juny per donar suport al Ruben i a l’Andreu, tots dos empresonats a Can Brians des de fa setmanes i que són acusats d’haver participat en la Vaga General del 29M. Aquesta convocatòria s’emmarca en la campanya a nivell de Països Catalans que des d’Alerta Solidària s’ha endegat i que vol posar sobre la taula que totes tres lluites van juntes i que cal solidaritat amb les detingudes.

Per a explicar en què consisteix exactament aquesta repressió, dijous 14 hi ha una conferència al Casal Popular Sageta de Foc (c/Trinquet Vell, 15) amb persones implicades a partir de les vuit del vespre.