Reus celebra la Setmana Mundial del Part Respectat

21 maig 2012
18:00to20:00
23 maig 2012
17:30to19:30
25 maig 2012
18:00to20:00

L’Associació Mareus , grup de suport a la maternitat conscient i la criança respectuosa; conjuntament amb La caseta de l’arbre, ecologia en família , us convidem a celebrar la Setmana Mundial del Part Respectat 2012, que tindrà lloc entre el 21 i el 27 de maig a Reus. El tema d’aquest any és “el naixement i l’economia”.

Dilluns 21 de maig a les 18:00h  es projectarà, al Casal de les Dones, “The business of being born”, pel·lícula/documental  que explora l’experiència contemporània de part als Estats Units. Produïda per Ricki Llac, compara diversos mètodes de part, incloent llevadores, naixements naturals, epidurals, i cesàries. Creiem que és una bona manera de donar el tret de sortida a una setmana que ha de servir per parlar, compartir i debatre opinions al voltant del part respectat.

Dimecres 23 de maig, a les 17:30h, a les golfes de Mas Pintat podeu assistir a la xerrada col·loqui sobre “Part i criança: vinculació entre dues experiències” i dir-hi la vostra.

El dijous 24, a La caseta de l’arbre, la doula Mar Torres ens explicarà com preparar un pla de part i ens exposarà un cas pràctic. Creiem que és una xerrada que pot interessar a totes aquelles que esteu “esperant”.

Divendres 25, per tancar la setmana, de 18h a 20h als rentadors del Casal de les Dones, Tenda Roja: un espai per comentar i compartir les experiències de part.

*La SMPR és una iniciativa de AFAR (Alliance Francophone pour l’Accouchement Respecté), una organització francesa no lucrativa fundada en 2003. Des de 2011 la seva coordinació ha estat lliurat a la European Network of Childbirth Associations (ENCA). SMAR

Tags: