Pobleviu serà punt de recollida de totes les informacions sobre la Vaga

Demà 29 de març en motiu de la Vaga General anirem recollint tota la informació que ens arribi dels piquets, de les concentracions, de les manifestacions, etc. així com de les incidències que se’n derivin. Des de Pobleviu donem ple suport a la convocatòria de Vaga i animem a participar-hi. És per això que de moment hem fet un recull del que hem anat rebent.

Com a mitjà alternatiu, també col·laborarem àmpliament amb l’Agència29, que ha estat creada exclusivament per a aquest dia i que compta amb la participació de la majoria de mitjans alternatius dels Països Catalans. Malgrat això, preferim no tancar el nostre web aquest dia per tal que pugueu estar informats al moment del que passa a les nostres comarques més concretament i no haver-ho de buscar entre les notícies de Barcelona, València, Palma, entre d’altres.

Per tal de fer més eficient aquesta tasca, demanem a totes aquelles persones que vulguin, que contactin amb nosaltres mitjançant el correu info@pobleviu.cat per tal de fer de corresponsals allà on participin de la Vaga, ja sigui a Tarragona, Reus, Valls, Torredembarra, Falset, Montblanc, etc. independentment de si hi ha o no activitats. Volem saber l’ambient als carrers de totes les viles i ciutats del Camp per tindre una informació tan completa com sigui possible.

Esperem la vostra participació i que la Vaga General sigui tot un èxit.