Informació contra la desinformació: torna l’Agència29

L’Agència29 va néixer l’any 2010 per explicar la vaga general del 29 de setembre d’aquell any, un any i mig després es tornen a trobar per seguir difonent les mobilitzacions al carrer.

Mitjans de comunicació independents, alternatius i horitzontals dels Països Catalans s’han unit per crear aquest pol d’informació amb l’objectiu de visibilitzar totes les accions que succeeixin al llarg de la jornada de vaga.

La feina d’aquesta agència SERÀ recollir la informació que es generi als piquets, a les empreses, a les diferents accions descentralitzades i a les mobilitzacions que s’organitzin contra la reforma laboral i les retallades dins la propera convocatòria de vaga general el 29 de març d’enguany.

És per això que han creat aquest portal. A més, han obert una direcció de correu info@agencia29.net i habilitat dos telèfons (674408031 / 674400307) per tal que els pugueu informar de tot el que succeeixi durant les 24 hores de la vaga.

Els mitjans que participen a l’Agència29 són: Okupem les ones-La Tele, Llibertat.cat, Diari Catalunya, 15mbcn.tv, LaHaine, Setmanari de Comunicació Directa, Radio Bronka, Diagonal, L’Accent, Kaosenlared.

Faran un seguiment conjunt de la jornada. A més de difondre a través del web, teletips, notícies i fotografies de tot el que succeeixi les 24 hores del dia de vaga, les ràdios lliures emetran en directe per les ones totes les notícies que aniran recollint. Ho faran a través de les freqüències 91.4 i 104.5 de la FM a la ciutat de Barcelona, i a d’altres dials per concretar a ràdios lliures de diversos municipis. El telèfon de participació en directe serà el 933177366.

Necessiten la vostra participació per poder difondre informació veraç, de primera mà i segura sobre tot el que succeeixi al llarg de la jornada a les empreses i grans indústries, als centres educatius i sanitaris, als pobles i barris, a les cases i llars, a tot arreu on hi hagi protestes.

Sense la teva ajuda no aconseguiran arribar a tot arreu. Participa d’aquest projecte informatiu.